|
Dátum: 2006. Okt 5. 08:42:55
te most kinézetre vagy játék tudásra vényképezel,mert pl:ö csak jól néz ki de nem jo játékos.én is gratulálok nekik,igy tovább[i][/i]
ezt írtad kedves mcd és én erre reagáltam, egy szót sem ejtve a képek minőségéről. Úgy gondolom, én tudok olvasni.
|
|
Dátum: 2006. Okt 4. 15:48:35
Jucus10
peppe
Gadrika
VMan
Kedves mindenki.EGY ÉN SEHOL NEM MONDTAM HOGY ROSSZ KÉPEKET CSINÁL SZERINTEM NAGYON JO KÉPEKET CSINÁL.ÉN is örülök hogy csinálnak a ifiröl képeket. kedves VMan én nem akartalak bántani azt hitem hogy ismered öket bocsi de én a képeid minöségét sehol semm kritizáltam.mert én egy kérdést tetem felha mégis akkor mutasátok meg hogy hol?és atöbbieknek utána kell kritizálni enkem ha tudjátok hogy miröl van szó.közi
insel
te látom tudx olvasni.közi
|
|
Dátum: 2006. Okt 4. 15:03:52
Szegény mcd-t baromira félreértettétek...Aztán szépen beindult az öngerjesztés is. Tanulságos.
|
|
Dátum: 2006. Okt 4. 13:43:31
V-man nagyon szuper vagy és imádjuk a képeidet! Ezzel elég sokan így vagyunk, ezért nem foglalkozunk ilyen mcd83-as hozzászólásokkal!
|
|
Dátum: 2006. Okt 4. 08:49:29
VMan ne foglalkozz már ilyenekkel! Eddig is szuper fotókat készítettél és ezután is szupereket fogsz! Inkább örülni kéne, hogy egyáltalán készülnek fotók az ifikről, mert eddig róluk sehol sem láthattunk.
mcd83> Mindenkinek saját joga azt fotózni, akit akar, mivel hobbiból csinálja,(saját költségére vásárolt, nem olcsó géppel) mellesleg sok szurkoló és kézilabdabarát örömére.
Ha nem tudsz örülni ennek azt meg sajnálom.
|
|
Dátum: 2006. Okt 4. 08:49:19
majd meglátom mit tehetek...
VMan > te egy igazi úriember vagy! :)
|
|
Dátum: 2006. Okt 4. 01:00:19
nos kedves mcd83, örülök, hogy a te véleményed is megismerhettem, negatív kritikához még úgy sem volt szerencsém (ebben a "témában"...) :)
igazad van, ez a játékot valóban nem csak négyen játsszák, de!
- először is, ezt a szezont megelőzően az ificsapatokat gyakorlatilag egyáltalán nem ismertem, Dunaferrből mindössze Fauszt Évát ismertem arc és név szerint, illetve néhány nevet hallottam már korábban, melyekhez eddig arc nem társult.
- másodjára "mezei" kézilabdabarátként egyetlen meccs alapján, amit láttam már idén a Cornexi ellen, azt sem sikerült még leszűrni, hogy kik a tehetségesek, és kik nem a Dunaferrből... (nem mellesleg egyáltalán nem értem egy-egy meccsen készült szubjektív fotóalbumnak mi köze volna a játékosok tehetségéhez, sokkal inkább a fotós látásmódját hivatott visszatükrözni, én pedig így láttam ezt a meccset!)
- harmadrészt a felnőttmeccs miatt szoktam meccsre járni, de felmerült bennem, ha már ott vagyok, készíthetek néhány képet az utánpótlás csapatok találkozóján is, mert ezekről igen ritkán látni bármilyen képet. naivan úgy gondoltam majd lesz aki örülni fog neki... pontosítok -mert a visszajelzések alapján voltak páran ilyenek is- naivan azt nem gondoltam, hogy lesz aki ebbe is bele tud majd kötni. továbbá javarészt olyanokról készítettem képeket, akikről kértek tőlem előzetesen, no meg olyan képeket töltöttem fel amelyekkel sikerült (szerintem) érdekesebb pillanatokat megragadnom.
- zárásul még annyit hozzátennék, az ifimeccseken a világítás minősége általában köszönőviszonyban sincs a felnőttmeccsekével, ez pedig azzal jár, hogy értékelhető akcióképeket igen rossz arányban lehet csak bemozdulás nélkül készíteni még komolyabbnak nevezhető fotósfelszereléssel is.
részemről a témát befejezettnek tekintem, a "védelmemben" felszólalóknak köszönöm a támogatást ;) mindenesetre mcd83 a képeken szereplő játékosok minősítgetése (Fruzsina) helyett inkább mondd meg kiről (névvel, mezszámmal) szeretnél képeket látni legközelebb, aztán majd meglátom mit tehetek...
|
|
Dátum: 2006. Okt 3. 22:33:45
akkor nezd meg a vasas elen kit fényképezet le már mint az ifi meccsen négy játékos(soroljam név szerint)meg az elenfél.és tényleg nagyon szép képet csinál én ezt szoval semm mondtam sehol hogy nem csinál szép képeket.ezért nem értem hogy miért estek nekem szerintem akkor nem velem van baj.nem.mert mutasátok már meg hogy én hol szoltem le e képeit.mert én csak egy kérdés teten fel.Ja és szerintem az Azeri léányka nem egy negy tehetség,hogy 3 képet érdemelne.vagy tévedek.de aztán tölem azt fényképez akit akkar.
|
|
Dátum: 2006. Okt 3. 20:50:57
mcd83
Idézek a 10 perccel az én hozzászólásom előtti írásodból:
én nem azt mondtam,hogy rossz képet csinál de szerintem ezt a játékot nem csak 4játékosbol áll,és a többi is megérdemli a képet.
Szted én nem értettem meg, hogy mit írtál le előttem 10 perccel? Én pontosan arra céloztam, hogy tájékozódj a munkásságáról és majd rájössz, hogy többszáz kézilabdázóról készített már fényképeket, nemcsak 4 játékosról.
|
|
Dátum: 2006. Okt 3. 20:40:24
cím teljesen:v-man.borda.ca nincs www elötte!Amúgy megtanultam már olvasni.:)
|
|
Dátum: 2006. Okt 3. 20:13:35
szerintem neki sem mondtam olyat hogy kit kell fotozni,meg neked sem mondok ilyet.szerintem én csak egy kérdést tettem fel,te meg tanulj meg olvasni.mert ebben,,te most kinézetre vagy játék tudásra fényképezel.....?"szerintem nem a fényképeit szóltam le!!!!ird le a címet légyszi teljesen
köszi.és remélem tisztáztunk minden félre értést
|
|
Dátum: 2006. Okt 3. 17:36:16
Mcd nekem megengeded,hogy a nekem tetsző(szimpatikus) játékosokat fotózzam?vagy dobj egy névsort,kik a szerinted jók,hogy kiket szabad fotózni...
|
|
Dátum: 2006. Okt 3. 17:27:14
Nem csak 4 játékost fotóz...De szerintem azt fotóz,akit akar...v-man.borda.ca ez az oldala címe....
|
|
Dátum: 2006. Okt 3. 15:43:30
idézem én nem mondtam olyant hogy rossz képeket csinál.neked meg javaslom olcasd el hogy mit irtam,,én nem azt mondtam,hogy rossz képet csinál"és mi az oldal cím?
|
|
Dátum: 2006. Okt 2. 18:55:20
mcd83
Ha ismernéd a munkásságát nem írnál ilyet. Javaslom nézd meg az oldalán a képeit. Talán előbb tájékozódni kéne mielőtt kinyilatkoztatsz...
|
|
Dátum: 2006. Okt 2. 18:45:18
én nem azt mondtam,hogy rossz képet csinál de szerintem ezt a játékot nem csak 4játékosbol áll,és a többi is megérdemli a képet.vagy nem.ja meg szeretném hogy ha,,így csak sportszerűtlen, durva és kicsinyes megszólalásnak tartom."ilyenek nem irnál 1.nem ismerx 2.én sem szoltam még semmi risszet neked.köszi
|
|
Dátum: 2006. Okt 2. 07:29:30
mcd83 > Majd talán fényképezhet úgy, ahogy csak neki tetszik! Mert minőséget csinál, és élményszámba megy minden galériája, amik gombamód szaporodnak hála neki! A videókról nem is beszélve...
Az meg hogy Te eldöntöd egy fiatalnál, hogy ki jó játékos és ki nem, nagy szakmai tapasztalatra utal, de én ezt kötve hiszem, így csak sportszerűtlen, durva és kicsinyes megszólalásnak tartom.
|
|
Dátum: 2006. Okt 1. 22:37:57
te most kinézetre vagy játék tudásra vényképezel,mert pl:ö csak jól néz ki de nem jo játékos.én is gratulálok nekik,igy tovább
|
|
Dátum: 2006. Okt 1. 13:35:03
Gratulálok az Ifiseknek a győzelmükhöz.V-Man jó "gyerek" vagy,látom tudod kiket "kell" fotózni ifin(2,7,10,13).;)))
|
|
Dátum: 2006. Okt 1. 02:45:38
a Vasas ellen már valóban #17 :)
_26-21/images/image/V-Dunaferr-Vasas(Ifi)_26-21_20060930_16.JPG) |
|
Dátum: 2006. Szep 29. 22:22:05
mcd83
lehet alapvetően 17es, de amikor én láttam, 3asban volt :)
_30-29/images/image/V-Cornexi-Dunaferr(Ifi)_30-29_20060917_25.JPG) |
|
Dátum: 2006. Szep 29. 16:03:39
A 3 számu játékos a Nagy Renáta.mert az Azeri léányka 17-es.
A Beck Ibolya meg csak az NBI ifi NBII felnöt és ifi játékos.
|
|
Dátum: 2006. Szep 28. 14:05:24
Dátum: 2006. Szep 20. 18:08:37(- ekkori írásom kiegészíteném:és Volcz Dzsenifer!:) Hajrá Ifis Csajok Szombaton is!
|
|
Dátum: 2006. Szep 28. 12:54:42
Beck Ibolya (1988. 05. 18.)
2006/2007
Játékos (Dunaferr NK - NBI női felnőtt)
Játékos (Dunaferr NK - NBI női ifjúsági)
Játékos (Dunaferr NK II. - NBII Dél női felnőtt)
Játékos (Dunaferr NK II. - NBII Dél női ifjúsági)
Ez mit jelent??Azt, hogy itt fog játszani, ezekbe a csapatokba??
|
|
Dátum: 2006. Szep 25. 08:10:30
Azt nem tudom, Te hány éves vagy, de képzeld csak el: egyik pillanatról a másikra náladnál 5-8 évvel idősebbek között kellene játszanod...
|
|
Dátum: 2006. Szep 21. 15:34:10
És nem lefetne felhozni a felnőtt csapatba, hogy legyen egy balkezes lövök?
|
|
Dátum: 2006. Szep 21. 12:25:06
Katalin12
Slakta Petra ha jól hiszem.
|
|
Dátum: 2006. Szep 21. 12:24:10
vercsa
remélem a teljesítménye is kiemelkedő lesz, mert hiányposzton játszik (jobbszélső), egyébként Azari Fruzsinának hívják.
|
|
Dátum: 2006. Szep 21. 11:17:15
Az ifi csapatban ki a jobbátlövő(balkezes)??
|
|
Dátum: 2006. Szep 20. 21:42:34
Sziasztok!!
Hát sajnálom a cori elleni vereséget,nagyon ott volt. De remélem legközelebb már meglesz.
V-man erre énis kíváncsi vagyok,hogy minek köszönthetjük a 3-as számú játékos népszerűségét? Én per pill. semmit nem hallottam még róla.. egy újdonság számomra.
|