|
Dátum: 2005. Szep 6. 09:44:08
Miki16!
Azért azzal egyetértesz, hogy egy (döcögős) topic nem egészen olyan értékű, mint egy, a klub által is hivatalosnak tekintett, kifejezetten a szurkolók részére készült tájékoztató oldal, ugye?
|
|
Dátum: 2005. Szep 6. 09:39:32
No igen. Igazából mi az adminnal tudunk csak kommunikálni (sajnos). Bizom benne, hogy ezt a feladatot meg tudja oldani! Én csak jókat feltételezk róla:). De nézzétek meg a Győr, vagy a Cornexi vonatkozó oldalait. Azzal összehasonlítva mi sehol sem vagyunk. A szurkolói hovatartozást erősítő dolgok ezek, és én egy kicsit "szegényebbnek" érzem magam, mint a vetélytársak...Volt nyáron a kézis tábor, óriási sikerrel (lányom már most bejelentette, hogy jövőre oda akar menni...). Azóta semmi az utánpótlásról. Bocs, de mégis: a "nagymeccs" tudósítása elején megemlékeztek a "kiscsajokról". Erről beszélek.
|
|
Dátum: 2005. Szep 6. 09:18:27
Insel
A kezdeményezéseddel egyetértek, valóban jó lenne velük külön foglalkozni, egyrészt külön menüpontban (oldalon), másrészt topicban a fórumon.
Viszont azt is meg kell jegyeznem, hogy admin, a fórum adminisztrátora és nem az oldal szerkesztője. Így legfeljebb továbbíthatja a kéréseket az illetékesek felé. Ezt meg is szokta tenni, a többi nem rajta múlik.
|
|
Dátum: 2005. Szep 6. 08:45:26
Insel, ezt nem azért mondom, de van egy ificsapat nevezetű topic. Igaz, nem sokat írtak bele.
|
|
Dátum: 2005. Szep 6. 08:34:12
Ez a vesszőparipám. Más csapatok honlapjain ennek már komoly hagyománya van. Nálunk miért nincs? Nem tudjuk, kik a "kiscsajok". Az eredmények "utánpótlás" rovatában a felnőttek mérkőzései vannak feltéve! Nem jó ez így! Büszke akarok lenni a fiatalokra (is)! Tisztelt Admin! Nem kis meló, tudom jól, de ez is kell nekem (remélem: nekünk)! Még nincs késő feltenni (ha lehet, fotóval...) és egy külön oldalban csak velük foglalkozni! Hiszen már a klubnál is kezdik - méltó helyén - kellő odafigyeléssel kezelni őket! Szurkolok nekik is, de az eredményeikre is szükség van...Please! (Már írtam tavasszal is ebben a témában, hogy emlékeztesselek.)
|
 |
 |
© Dunaferr Női Kézilabda Kft. - web: DDS |
|
| © Minden jog fenntartva. Az oldalon található adatok, szövegek és képek felhasználását kizárólag a forrás feltüntetésével engedélyezzük. - Adatvédelmi nyilatkozat - fórum: miniBB 1.6 alapokon |
|