· Főoldal · Statisztika · Regisztráció · Keresés · GYIK ·

Dunaferr női kézilabdacsapat fóruma —› Ki a legjobb csaj a csapatban? —› Balogh Barbi

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 .

Utolsó Üzenet

Dátum: 2005. Feb 4. 23:01:15

HEHEHE NORE!
Nagyon jó poént nyomtál el!:))

Dátum: 2005. Feb 4. 22:57:49

Kell a francnak az a sárga!! Olyan csúnya, hogy Zámbó Árpi térdenállva esedezik a receptért! Barbi már most olyan jó!!

Dátum: 2005. Feb 4. 20:37:32

Nekem nem kellene a Csapatba Bodnyeva! Elég utálatosan viselkedett az eb-bronzmeccsen Bohus Beával. Lehet, hogy most a világ egyik legjobbja, de nem hiszem, hogy a piros-fehér színekért és ezekért az EMBEREKÉRT ugyanúgy tudna küzdeni, mint egy gyengébb tudású, de ÚJVÁROSI játékos.
Én maximálisan bízok a fiatalokban!!!!!
Amit tudunk, tegyünk meg értük!

HAJRÁ KOHÁSZ!

Dátum: 2005. Feb 4. 20:28:36

Ez az! Szorítsunk Barbaráért, hogy minél előbb méltó utód lehessen. Olyan, mint Ő úgysem lesz (ezt ő is nyilatkozta is), de másmilyen, mely szintén szívünkhöz kedves lesz, olyan még lehet!
Bodnyeva meg úgy sem fog jönni, a Volgográdtól még csak-csak el lehetett volna csábítani, de a Ljubjanától... azt kötve hiszem, legalábbis azok alapján, amiket a Farkas Andi mondott a klubról. Amúgy mostmár (SAJNA), azért Bodnyevát is el tudnám képzelni a Dunaferr-ben. Mondjuk lehetne egy kicsit szebb, hogy ne rontsa már le az átlagot.

Dátum: 2005. Feb 4. 18:37:52

vagy esetleg már hamarabb :))

Dátum: 2005. Feb 4. 18:37:28

Hát akkor sok sikert Barbi remélem az olimpián találkozunk veled:))

Dátum: 2005. Feb 4. 17:34:54

Duby!
Ez így van! Remek fizikális képességekkel rendelkezik! Azt mondja a sajtó, hogy rutintalan?...meglehet. De két év múlva rettegni fognak tőle az ellenfelek!
HAJRÁ BARBI!!!!! Bízunk Benned!

Dátum: 2005. Feb 4. 11:39:53

Nekem is ez volt a benyomásom. Nagyon kellemes benyomás volt a játéka és énis látom benne a méltó utódot. A tegnapi meccs legpozitívabb tapasztalata Ő volt.
Teljesen alkalmasak az adottságai hozzá és ami a legfontosabb megvan benne a kellő alázat, szorgalom és aldozatkészség. Még két év Szilárd kezei alatt és azt hiszem beelőz mindenkit ezen a poszton és a következő olimpián kezdő beállós, de mindenképp kerettag lehet. És lesz is.
Gyerünk Barbi, szurkolni fogok ezért!

Dátum: 2005. Feb 4. 10:53:09

HAJRÁ BARBI!!!!

Dátum: 2005. Feb 4. 10:26:01

Eddig még nincs topicja. Ismétlem EDDIG! De a tegnapi játékát elnézve, az erôszakosságát, a gyôzni akarását látva én nagyon bizakodok, hogy egy pár év múlva ô örökölheti Kulcsi helyét mind nálunk mind a válogatottban! Nagy jövô elôtt áll! Gyerünk Barbi!!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 .

© Dunaferr Női Kézilabda Kft. - web: DDS
© Minden jog fenntartva.  Az oldalon található adatok, szövegek és képek felhasználását kizárólag a forrás feltüntetésével engedélyezzük. - Adatvédelmi nyilatkozat - fórum: miniBB 1.6 alapokon