· Főoldal · Statisztika · Regisztráció · Keresés · GYIK ·

Dunaferr női kézilabdacsapat fóruma —› Ki a legjobb csaj a csapatban? —› Balogh Barbi

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>

Utolsó Üzenet

Dátum: 2006. Feb 18. 19:21:03

..."Balogh Barbara napok óta nem edz, légcsőhurut kínozza"...

Dátum: 2006. Feb 18. 18:09:58

teljesen egyetértek idloval! majd Szilárd eldönti mikor játszik Baba, bár abban igaza van Alinak is h nem sok, vagyis szinte alig kap lehetőséget!

Dátum: 2006. Feb 18. 17:26:57

Ali! Egyetértek Veled, hiszen Babára ugyanúgy szüksége van a csapatunknak, mint Ritára vagy bárki másra! Csak ez a lesérülés dolog az, amit ép ésszel senki nem kíván a társának vagy mi szurkolók bármelyik játékosunknak. Ezen túl persze amennyit csak bír, játsszon Baba is, kellenek neki a meccsek, és hát amikor Ritának nem megy, lehet rá számítani, mint ahogyan már bizonyította is! És még fogja is, csak több bizalmat kellene neki szavazni! De ezt a döntést az edzőnek kell meghoznia!

Dátum: 2006. Feb 18. 14:38:49

Én meg azt mondom, hogy azok játszanak, akik meggyógyultak.
Itt Bánka Kristóf szomorú példája az orrunk előtt... :((

Remélem már jobban vagy Baba!
De ne feledd, az egészség mindennél fontosabb!

Dátum: 2006. Feb 18. 09:44:15

Ildo!
Ugyan már...emlékszel szezon elején miről beszéltünk? Talán épp nem Veled, de Baba szüleivel meg másokkal is, hogy nem tudjuk Szilárd mi a fenére vár, talán, hogy Rita lesérüljön?...Két szuperjó beállósa van, de csak egyiket erőlteti, és félő, hogy a kimerülésig fogja hajtani azt az egyiket.
Ezért kérdem én, hogy Szilárd mire vár?
Anno komolyan féltem attól, hogy baba csak akkor játszhat ha Rita harcképtelen lesz, de ma már nem félek ettől... ...bebizonyosodott ugyanis, hogyha Rita harcképtelen, vagy nagyon nem megy neki, akkor akár balátlövőt(!!!!!!) is játszat Szilárd a beállós poszton... hát igen, az már a no comment kategória.
Viszont voltak hála Istennek kellemes ellenpéldák is a bajnokságban és a BL-ben is. Ezek rendkívül jólestek nekünk rajongóknak és legfőképpen Babának.
Most ez az aktuális betegség vajmi keveset nyom a latba, a lényeg most, hogy az edzésritmusból ne essen ki.
Utólag elgondolkozva lehet, hogy Baba sok edzéskihagyása is közrejátszott abban, h ilyen keveset játszott, de a mutatott játéka és hozzáállása mindig kifogástalan volt és sohasem engedett arra következtetni (legalábbis az én laikus szemszögömből), hogy bármikor is edzés-kiesése lett volna.
Szóval tisztelt Babafanok, felemás érzések mindenütt...
Nah mindegy, holnap meccs és reméljük, hogy Baba is alaposan kiveszi a részét a szerbek legyőzéséből!

Dátum: 2006. Feb 18. 09:37:21

Ildo!
Ugyan már...emlékszel szezon elején miről beszéltünk? Talán épp nem Veled, de Baba szüleivel meg másokkal is, hogy nem tudjuk Szilárd mi a fenére vár, talán, hogy Rita lesérüljön?...Két szuperjó beállósa van, de csak egyiket erőlteti, és félő, hogy a kimerülésig fogja hajtani azt az egyiket.
Ezért kérdem én, hogy Szilárd mire vár?
Anno komolyan féltem attól, hogy baba csak akkor játszhat ha Rita harcképtelen lesz, de ma már nem félek ettől... ...bebizonyosodott ugyanis, hogyha Rita harcképtelen, vagy nagyon nem megy neki, akkor akár balátlövőt(!!!!!!) is játszat Szilárd a beállós poszton... hát igen, az már a no comment kategória.
Viszont voltak hála Istennek kellemes ellenpéldák is a bajnokságban és a BL-ben is. Ezek rendkívül jólestek nekünk rajongóknak és legfőképpen Babának.
Most ez az aktuális betegség vajmi keveset nyom a latba, a lényeg most, hogy az edzésritmusból ne essen ki.
Utólag elgondolkozva lehet, hogy Baba sok edzéskihagyása is közrejátszott abban, h ilyen keveset játszott, de a mutatott játéka és hozzáállása mindig kifogástalan volt és sohasem engedett arra következtetni (legalábbis az én laikus szemszögömből), hogy bármikor is edzés-kiesése lett volna.
Szóval tisztelt Babafanok, felemás érzések mindenütt...
Nah mindegy, holnap meccs és reméljük, hogy Baba is alaposan kiveszi a részét a szerbek legyőzéséből!

Dátum: 2006. Feb 17. 18:45:58 · Szerkesztette: dferrnori

Baba teljesen Reni esetére emlékeztet. Reni is milyen keveset játszik...

Dátum: 2006. Feb 17. 18:00:43

Mse -vel értek egyet.
Betegen ennyit birt játszani csak a Barbi.
Tökölön is szenvedett szegény a megfázásával.
Különben is ha egy csapatnak válogatott beállósa van,akkor
kevés lehetőség jut ott másnak.
Rengeteg lehetősége lesz még Barbinak bizonyitani,hiszen
olyan fiatal.

Dátum: 2006. Feb 17. 17:43:19

Azért ezen a megfogalmazáson lehetne finomítani! Rita lesérülésére gondolok!!! Ali ezt komolyan gondoltad??????????!!!!!!!!! Nem hiszem! Lehet, hogy Babának többet kellene játszania /ezzel még egyet is értek!/, de nem ilyen áron!

Dátum: 2006. Feb 17. 16:59:38

szerintem meg nem..
Baba most is játszott, ennyit bírt....

lejebb le vagyon írva, beteg...

Dátum: 2006. Feb 17. 16:18:17

Viccnek lehet, hogy rossz, de igaznak látszik sajna...

Dátum: 2006. Feb 17. 16:15:13

"Ritának kéne ahhoz lesérülnie"

ez viccnek is rossz!

Dátum: 2006. Feb 17. 08:40:34

Mennyit kell még bizonyítani ahhoz, hogy pályán maradhasson?
Nem bizonyítania kell ahhoz, hanem Ritának kéne ahhoz lesérülnie, Szilárdnak meg szabira mennie egy hónapig és akkor talán Baba játszhatna többet...

Dátum: 2006. Feb 16. 22:03:13

esszter > nem tudhatjuk, h mi áll Szilárd döntései hátterében.
Baba nagyon náthás volt a Tököl elleni kupameccsen.
Most hallottam, hogy még mindig beteg!

Gyógyulj meg Baba!

Dátum: 2006. Feb 13. 17:10:01

Gadrika, dunaferrfan-} Én is ugyanezt nem értem, Barbit legalább megtalálták a labdával, nem pedig az oroszok kezében akadt el, ráadásul nem zárt csomószor szabálytalanul, igaz, esélye sem volt rá, abban a pár percben, míg a pályán volt, és nem görcsös, nem agresszívkedik fölöslegesen. És beállóalkat! Mennyit kell még bizonyítani ahhoz, hogy pályán maradhasson?

Dátum: 2006. Feb 12. 19:26:17

Na ez az amit én se bírok megérteni, Baba olyan zárásokat és helyzeteket teremtett a többieknek, hogy csak néztem. Erre behozta helyette Ritát, akinek nem volt sok esélye az orosz tornyok ellen, bár nagyon küzdött...

Dátum: 2006. Feb 12. 19:18:11

Ügyes voltál Baba, nem tudom Sziszibá miért vett le...

Dátum: 2006. Feb 5. 23:25:10

Az újvárosi estében, a zsúfolt öltözőfolyosón két lila cipellő libben át.Ahol nincs helye búnak, bánatnak, csak örömtől piros újvárosi arcoknak!
...
LILABABA!:-)

Dátum: 2006. Jan 28. 10:22:01

baba,ma is dobjál kettőt mint Dániában.

Dátum: 2006. Jan 27. 20:03:11

Babus kőkeményen 2-3...

Dátum: 2006. Jan 24. 12:21:26

De reméljük, hogy már holnap is!
...

Dátum: 2006. Jan 24. 12:19:37

Még 4 nap és újra lesz BABAGÓÓÓL!
Reszkess Melgaard, Reszkess!!!

Dátum: 2006. Jan 18. 13:33:51

Baba jó volt ma beszélni Veled,Te szép vagy smink nélkül (is)!Remélem sikerülnek a vizsgáid,sok sikert hozzájuk,remélem odaértél az edzésre Angival...Ha nem kiosztomm azokat a retkeket,akik nem engedtek előre Titeket Töri aláírásnál...Remélem szombaton játszol és sok gólt dobsz és akkor mindenki boldog lesz főleg Ali!:)

Dátum: 2006. Jan 15. 13:41:12

Szép volt Baba! :)

Dátum: 2006. Jan 15. 10:43:23

Nah mit mondtam...:-)))))

KÉT ÓRIÁSI BABAGÓÓÓÓÓÓL, BÜSZKÉK VAGYUNK!!!!!
SzupppperBaba:-)

A szőke mindenit!...

Dátum: 2006. Jan 11. 21:34:34

Gyerünk Babám, szombaton végre kipúpozhatod a dán hálót!
Szeretnénk újra nevetni látni!

Dátum: 2005. Dec 29. 19:37:37 · Szerkesztette: Moni

Ha meg van valakinek a 2006-os naptár, akkor légyszi küldje el nekem azt amin a Barbi van!!! Köszi!! Ide küldjétek: kimi_dferr@vipmail.hu

Dátum: 2005. Dec 27. 20:33:44

Ali köszi!, de keveset nyilatkozik:) azért a pletykákra is rákérdezhettél volna:)))

Dátum: 2005. Dec 27. 17:48:54

A legfrissebb, karácsonyi Baba-interjú letölthető a Baba-honlapról!
Végre jó hírek:-)
http://baba3.uw.hu

Dátum: 2005. Dec 24. 07:54:31

Boldog karácsonyt!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 21 . 22 . >>

© Dunaferr Női Kézilabda Kft. - web: DDS
© Minden jog fenntartva.  Az oldalon található adatok, szövegek és képek felhasználását kizárólag a forrás feltüntetésével engedélyezzük. - Adatvédelmi nyilatkozat - fórum: miniBB 1.6 alapokon