|
Dátum: 2010. Júl 13. 07:35:48
to worry wow power leveling about having enough. Recipes are found here and there, keep an eye peeled whenever you are near a vendor along the seacoast. Also, at wow power leveling this level, you will want to be fishing the Lake in Stranglethorn and the south shore of Lake Loerderon for Greater Sagefish. Same benefits best wow gold as the regular ones, but more of it and it takes a cooking level of 175 and the recipe is from the same vendor which sold you the wow power leveling junior Sagefish recipe. If you fish the coasts in zones from Dustwallow and Stranglethorn and higher, you will also be catching Spotted Yellowtail, which are the money fish after your master quest. You need skill level 225 to begin cooking them and you will cheapest wow gold get skillups all the way to 300 from them.
Quest time:
Look it up. The fishing gold for wow quest takes you all over the world and is time consuming because of the travel. The cooking quest is a gimme after you get the Large world of warcraft power leveling Eggs. The Clams you need for it will be falling among the fish you are catching.
Lvl 225+ Time for payback! Over half the fish you catch on your way to 300 will be caught after you become world of warcraft power leveling a Master Fisherperson. Your skill is high enough, with bait, to catch the granddaddy of money fish, the Stonescale Eel. It is only wow power leveling available in |
|
Dátum: 2008. Máj 20. 12:02:31
Hétvégétől kapható a Time Out 2008/1-es száma
A hétvégén már a Time Out női kézilabda szaklap új számával találkozhatnak a csarnokokban a Győri AUDI ETO és a Budapest Bank-FTC mérkőzéseinek látogatói. A magazin ezúttal is magyar, illetve angol nyelvű kiadással jelentkezik.
Tisztelt Előfizetőink, jelenlegi és leendő Olvasóink!
Május 23-án kerül ki a nyomdából kézilabda szaklapunk legújabb száma. 2007. novemberi megjelenésünk óta számos fontos esemény történt a női kézilabda világában.
A világbajnokságon kiderült, hogy nincs új a nap alatt, a bajnokot ismét Oroszországnak hívják. Hazánk válogatottját a vb-kudarcot követően új szakmai stáb irányítja Peking felé, és a keretben is történtek változások.
Szaklapunk negyedik számában visszatekintünk a vb eseményeire: bemutatjuk az egyik legtöbbet fejlődött válogatottat (Németország), az egyik legsikeresebb edzőt (Jevgenyij Trefilov), míg csapatunk teljesítményét Köstner Vilmos értékeli.
Lapunk természetesen foglalkozik a 2008-as esztendő eseményeivel is. Elemezzük a Bajnokok Ligája küzdelmeit, és az olimpiai selejtező tornákat, külön kitérve a kvalifikáció körüli bonyodalmakra.
Ismertetjük a 2008. márciusában létrejött Női Klubkézilabda Szövetség (WCA) megalakulásának okait, és legfőbb törekvéseit.
A női kézilabdát szakmai szemmel is követők, illetve az érdeklődők számára új rovatokat indítunk: a kézilabdázás elméletéről neves edzők, érdekesnek tartott játékvezetői szituációkról elismert bírópárosok alkotnak véleményt.
Magazinunk kiemelten fontosnak tartja az eredményes utánpótlásképzést, ennek megfelelően riportsorozatot indítottunk a magyar női kézilabda-utánpótlás helyzetéről. Colin Penny, a Time Out angol nyelvi lektora megosztja olvasóinkkal, hogyan került kapcsolatba a sportággal, valamint bemutatja kedvenc csapatát, a Váci NKSE-t.
A felsorolt érdekességeken kívül lapunk megszólaltat számos kézilabdás személyiséget, többek között: Ausra Fridrikast, Cristina Varzarut, Lovász Zsuzsannát , Maglódi Lajost, Nair Almeidát, és Valerie Nicolast.
A magazin megrendelhető / előfizethető az alábbi e-mail címen: subscription@timeoutmag.com
vagy közvetlenül honlapunkon keresztül:
http://www.timeoutmag.com/order.php?lang=hu |
|
Dátum: 2007. Júl 17. 12:29:01 · Szerkesztette: doomark
Mint ahogy irtam, ez a info az europamester dk oldalarol szarmazik.Semmi fogalmamnincs a DHF magazinjahoz.Az egesszet csak azert emlitettem,h nehezlesz it forgalombanhozni az arkulomseg veget.Hanekem van priv. velemenyem akkor beirom utana zarojejben. szia
Szia Popay. A 25 Euro (két évesnél már csak 40! 50 helyett) tartalmazza a 11 Euros (három szám esetében) postai díjat is, ennyibe kerül a kipostázás Dániába. Tehát kb. 5 Eurora jön ki a magazin ára, ami Nálatok egy pohár sör vagy bor költsége egy bárban. Ez háromszor egy évben talán nem annyira vészes összeg. ;-)
A DHF magazin egyébként kicsit vastagabb (80 oldal), négyszer jön ki egy évben, csak dán kézivel foglalkozik és minden harmadik oldalon hirdetés található. A nevéből adódóan pedig a dán kéziszövetség saját kiadványa. (ergo a szövetségben van rá félretett összeg) Csak az összehasonlítás kedvéért, a Time Out magánkézből, támogatók és jelenleg hirdetések nélkül jelenik meg...
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 20:19:52
Mse! Köszi az infót..én is remélem h holnap megkapom..alig várom a Dettis interjút......:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Krause és a strand kézis cikk és érdekes lehet....:D
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 19:37:38 · Szerkesztette: kaloz174
holnap biztosan megkapod! :)
Én már ma megkaptam.:) Nagyon örültem neki, most is nagyon igényesre sikerült.:) Igazi minőségi munka!
El is vittem egyből Samy siófoki kézis táborába, ahol eldicsekedtem vele, valamint meg is tudtam mutatni Susunak is, mert ő volt ma a sztárvendég.:) (Sikerült vele egyből aláiratni.)
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 19:13:37
valóban elég nagynak tűnik az árkülönbség, de ez ugye függ, h. milyen a magazin terjedelme,minősége, mennyi szám van évente, csak hazai, vagy külföldi kézilabdával is foglalkoznak e, stb. ezért is érdekelt volna akár a magazinról némi infó, akár véleményed. :)
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 18:31:47
Mse> Mint ahogy irtam, ez a info az europamester dk oldalarol szarmazik.Semmi fogalmamnincs a DHF magazinjahoz.Az egesszet csak azert emlitettem,h nehezlesz it forgalombanhozni az arkulomseg veget.Hanekem van priv. velemenyem akkor beirom utana zarojejben. szia
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 16:44:02 · Szerkesztette: Mse
Oké! Türelmes leszek.....
szerintem még nem vagy lekésve semmiről, a lap ugyanis 9-én jelent meg ;)
holnap biztosan megkapod! :)
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 16:42:44
Megjegyzesuk,h ez ca:60Dkk/magazin,a DHF magazinja 30Dkk-ban kerul
az árösszehasonlítás is az ő megjegyzésük, vagy az a te észrevételed?
a DHF magazinnak hány száma van évente?
köszi
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 11:08:30
Biztosan nem fognak megfeledkezni!
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 11:01:38
Az europamester dk. oldalan a Time Out Magazin (Angolnyelvu) evi ara 25€ kent van feltuntetve.(Daniaban)Megjegyzesuk,h ez ca:60Dkk/magazin,a DHF magazinja 30Dkk-ban kerul.(csak a figyelem felhivasmiat irtam/jegyeztem meg e dolgot)
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 10:27:50
Oké! Türelmes leszek.....remélem azért nem feledkeztek meg rólam sem a Time Outnál sem a Postán:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 10:21:44
kacsa_16! Várj csak rá türelemmel ,mert nagyon megéri!
Meghát úgye van bennt Dettis interjú is! :))))
|
|
Dátum: 2007. Júl 12. 10:02:43
Nem tudom mi lehet a baj, de én még nem kaptam meg az újságot...hátha ma!!!!
|
|
Dátum: 2007. Júl 3. 12:02:54 · Szerkesztette: Mse
Szaklap második magyar illetve angol nyelvű számának megjelenése július 9-re várható. A két magazin között ezúttal nagyobb a tartalmi különbség.
A magyar nyelvű szám tartalmából - interjúk a következőkkel: Sugár Tímea, Ragnhild Aamodt, Aurelia Bradeanu, Isabelle Wendling, Mocsai Lajos, Mariana Tirca, Ferling Bernadett, Gunnar Prokop, Nadine Krause, Lucia Uhráková, Herbert Müller, Szanela Knezovics, Németh András, Daniela Piedade.
Továbbá cikkek a pályafutását befejező Radulovics Bojanáról, a fehérorosz kézilabdáról, visszatekintés a 2006/2007-es európai kupasorozatokra. Szakmai elemzések a szlovén és a német női kézilabda jelenlegi helyzetéről. Szaklapunkon keresztül bemutatjuk az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő strandkézilabdát illetve Neukum Tamás, volt női szövetségi kapitány révén, kedves olvasóink összehasonlító elemzést olvashatnak a strand- és teremkézilabdáról. Mindezt a megszokott minőségben, 60 oldalon.
A magazinok megrendelhetőek és előfizethetőek : http://www.timeoutmag.com/order.php?lang=hu |
|
Dátum: 2007. Feb 16. 19:59:14
Akinek még nincs meg a magazin és szeretne hozzájutni postaköltség nélkül /1.000.- Ft-ért!/, akkor holnap a Halas elleni EHF-meccs előtt, után nálam megveheti. Megtalálható vagyok a B-középben!
|
|
Dátum: 2007. Feb 9. 18:52:19
Miután sikeresen végigolvastam az összes cikket: nagyon tetszik mind tartalmilag, mind kivitelezésben. Gratulálok, csak így tovább! Várom a hasonló folytatást a nyáron!
|
|
Dátum: 2007. Feb 9. 17:59:48
Mse
Titok, hogy hány példányban készült?
|
|
Dátum: 2007. Feb 9. 15:25:59
:DD
Én mint szurkoló/táborra gondoltam, a többit el tudod intézni magad ;)))
|
|
Dátum: 2007. Feb 9. 13:06:58
Mse szép lányoknak mutatsz be(engem) ugye?:)
|
|
Dátum: 2007. Feb 9. 11:00:18
köszi, örülünk, hogy tetszik :))
Jokka, legközelebb majd téged mutatunk be ;)))
|
|
Dátum: 2007. Feb 8. 21:40:50
Nagyon jó lett az újság, gratula hozzá!
|
|
Dátum: 2007. Feb 8. 21:35:52
teccik az újság!! :) Piga a legjobb
|
|
Dátum: 2007. Feb 8. 20:50:01
"Green Danger bemutatása"- én a Green Dangernek mutatok be..:)))
|
|
Dátum: 2007. Feb 3. 22:20:51
Nekem is meg van már (ma kaptam kézhez) a magyar és az angol verzió is. Baró!
Szerintem sűrűbben kellene kiadni, mert annyira érdekes cikkek vannak benne.
Jó lenne tudni kik lesznek a következő számban !
További jó munkát a szerkesztőknek !
Hajrá Dferr !
|
|
Dátum: 2007. Feb 3. 17:52:40
Hát szerintem egyeltalán nem sok érte az 1000ft.
Már Nekem megvan az újság és szerintem tökre megéri ,mert a terjedelme is nagy és tök jó és érdekes a tartalma is. Nem hasonlítható össze a többi sport újság tartalmával és terjedelmével. EZ 56 oldalon tömör kézilabdával foglalkozó magazin. ÉN ajánlom mindenkinek!!!
Ja és 2 oldalas cíkk van Pigával!!!! :)))
|
|
Dátum: 2007. Feb 1. 07:53:12 · Szerkesztette: nagy
Egyelőre 1000 Ft, látatlanban, igen soknak tűnik.
|
|
Dátum: 2007. Jan 31. 20:14:31 · Szerkesztette: Mse
insel: szerintem ez le van írva a TimeOut magazin honlapján az infók között, ahol megrendelheted a lapot, vagyis megfelelően vagy tájékoztatva,ezután eldöntheted rendeled vagy sem :))
ha képessport árával és kézilabdatartalmával összehasonlítod a TimeOut Magazin több mint 50 oldalnyi kézilabdáját, azt hiszem messze a TimeOut javára billen a mérlegnyelve :)
nem rábeszélés, csak tájékoztatás :))
|
|
Dátum: 2007. Jan 30. 16:55:51
Minden évben 3 szám lesz, valószínűleg meg fogják tudni tölteni megfelelő mennyiségű és szintű tartalommal. Erre én a nemzetközi szerkesztőgárdában megfelelő garanciát látok (meg van némi háttérinformációm is ;-)))).
Nemsokára mindenki megítélheti, hogy megfelel-e a várakozásának. Egyébként én nem hiszem, hogy évente az a 3000 Ft (vagy előfizetéssel kicsit kevesebb) nagyon földhöz vágná az érdeklődőket. Inkább nem akarnék a szennylapáradatból példákat hozni az árakkal kapcsolatban. Mondjuk inkább azt, hogy az egész éves ráfordítás egy komolyabb nk-i kézi kupameccs árának felel meg (persze ebben is vannak szélsőségek).
Egyébként meg számonként is meg lehet rendelni és ha nem tetszik akkor a másodikat már nem veszi meg.
|
|
Dátum: 2007. Jan 30. 15:02:02
Az objektív tájékoztatás érdekében tegyük hozzá: 1000 Ft az ára. (Ha nem fizetsz elő. Ha igen, van némi promóció.) Kíváncsi leszek a színvonalra. Az ausztrál kézilabdáról eddig nem sokat hallottam.
|