· Főoldal · Statisztika · Regisztráció · Keresés · GYIK ·

Dunaferr női kézilabdacsapat fóruma —› Vitafórum —› Kovács Péter

<< . 1 . 2 . 3 . >>

Utolsó Üzenet

Dátum: 2007. Máj 24. 09:30:04

kit küldtek el???

Dátum: 2007. Máj 23. 21:38:39

szia Péter
közi hogy itt voltál nem téget kelet volna elküldeni

Dátum: 2007. Ápr 7. 19:27:07

„A Ferencváros semmi meglepőt nem csinált a mérkőzésen, de hiába készültünk fel ellenfelünkből, ezúttal nem tudtuk legyőzni. Csak rá kell nézni az eredményjelzőre, a kapott gólok száma világosan megmutatja, hogy ma a védekezésünk sehogyan sem állt össze. A csapat játékát nagymértékben befolyásolta Mörtel Renáta piros lapja, amely szerintem hibás döntés volt, játékosom nem szándékosan lőtte fejbe Tóth Tímeát. Fogalmam sincs, mi lesz a vasárnapi mérkőzésen, és őszintén szólva nem is érdekel. Engem nem motivál a bronzérem, én kupadöntőt akartam játszani. Remélem, a lányok olyan sportemberek, akik maguktól is tudják, mi a dolguk holnap."

no comment...

Dátum: 2007. Ápr 7. 19:24:19

Nem értem mi van mostanában a mesterrel, de már nem először hoz érthetetlen döntéseket, és képtelen reagálni az ellenfél lépéseire... Remélem nem lesz ez sokáig így...

Dátum: 2007. Már 26. 13:27:55

Csak az ezüst Kovács Peti, pedig jó! Örökké bajnokságot nyerne a Veszprém ha maradt volna Szegeden...:)...

Dátum: 2007. Már 26. 08:55:01

Bárki odaállhat Kovács Péter elé és elmondhatja a mondandóját, felesleges itt ilyeneket irogatni, úgysem olvassa.
Ez igaz, elcseszte a tegnapi meccst, de az is igaz, hogy Detti nélkül jöhet az "atya úristen" is. Talán ez a legnagyobb baj.....

Dátum: 2007. Már 26. 08:17:34 · Szerkesztette: Gadrika

Szerintem felesleges ilyen ordenálé módon szidni valakit...

Le style est l'homme meme

Dátum: 2007. Már 26. 01:40:06

most mondd meg őszintén: ez mire jó?? Jó, persze, elhiszem, hogy most bosszús vagy, mert kiesett a csapat, de ez nem egy ember hibája (a legnagyobbat nyilván ő hibázta) ez csapatjáték. Amig gyakorlatilag a Detti nélkül megáll az élet, addig ide jöhet bármilyen klasszis edző, nem fog tudni semmit csinálni a csapattal. NYáron nagyon sokan jöttek, sokan mentek, edzőváltás volt, de úgy érzem, hogy egy kis időt még kell adni az edzőnek. Várjátok meg, hogy a kupában és a bajnokságban mire lesz képes a csapat (és fogadni merek, h ha esetleg megnyerné a Dunaferr a kupát, akkor ez egekbe marasztalnád őt...). Szerintem felesleges ilyen ordenálé módon szidni valakit...

Dátum: 2007. Már 25. 21:15:19

Remélem a továbbiakban nem fogja elkúrni!!! /MK , MB/

Dátum: 2007. Már 13. 07:02:31

Jók ezek a KP-s interjúk, értékelések a meccsekről, köszönet érte!
Csak így tovább, Spanyolországban meg nagyon vigyázzatok, nehogy beleszaladjunk a késbe, egy szép okos játékkal szoros eredményt kéne elérni, persze az se baj, ha győzünk! ;)

Dátum: 2006. Okt 31. 07:18:27

További türelmet kívánok a vezetőedzővel szemben.
A pártatlan kívülállók hozzászólásai is megerősítenek abban, hogy nagyon nehezet vállalt avval, hogy idejött. Dolgozzon csak tovább, kapjon elegendő időt, türelmet ahhoz, hogy létrehozza azt, amit akar és tud.

Dátum: 2006. Okt 30. 19:23:20

Péterünk,ha így folytatja, akkor könnyen Szabó Edina sorsára juthat...
Persze nehéz egy Kiss Szilárd örökébe lépni és persze a játékosok összetétele is megváltozott,de azért ennél több van a csapatban...
Nem mintha nem bíznék, de valamit tenni kéne.
Ezt ne vegye senki sértésnek ez csak az én véleményem.
Hajrá, Kohász!

Dátum: 2006. Máj 28. 19:55:24

Gratulálok Péter!

Hasonlóan sikeres évet kívánok Neked Újvárosban is!

Már várunk.

Dátum: 2006. Máj 28. 17:59:10

Kovács Péter szépen bucsuzott szegedtől.
legalább végre a Szeged is nyert valamit.
Péter,bizom benne,hogy nálunk még több sikerélményben lesz részed.

Dátum: 2006. Máj 25. 12:40:48

Peter nem marad sajna Szegeden, ugyanis mar megvan az uj edzo is, nem nehez kitalalni honnan, legalabb most forditva kell tolmacs.

Dátum: 2006. Máj 25. 11:10:56

légy jó Peti!

Dátum: 2006. Máj 19. 23:34:43

Így van! attól függetlenül, hogy Kovács Péterék megnyerik a bajnokságot!

Dátum: 2006. Máj 17. 09:33:08

Szia insel!

Az, hogy Kovács Péter Szegeden maradhat (arany érem feltétele mellett) a szegedi vezetők ajánlata volt, amelyet Péter nem fogadott el, így bármi történik, július 1-től ő a Dferr edzője.

Dátum: 2006. Máj 17. 07:55:01

Ha jól emlékszem, Kovács Péter maradhat Szegeden, ha bajnokságot nyer velük... Az esély még meg van. (Mintha ezt olvastam volna valahol...)

Dátum: 2006. Máj 16. 21:36:43

Könyörgöm valaki vegye már észre hogy Boki még mindig mennyire kell ebbe a csapatba. Egyszerűen nem értem a vezetőket de pl Kovács Pétert sem. Dunaferrhez szerződik és hagyja, hogy leépítsék a csapatot. Legalább azokhoz ragaszkodhatna akiket még meg lehet tartani. BOKIRA NAGYON NAGY SZÜKSÉG LENNE az új bajnokságban! Ha csak 1-et edzene 1 héten, ha csak a fontos meccsekre szállna be, ha csak 20-30 perceket játszana akkor is. KOVÁCS PÉTER NYISD KI A SZÁDAT !!!

Dátum: 2006. Ápr 14. 19:00:09

Hello! Arra gondoltam, hogy írok eg ye-mailt Sinka Lászlónak, mivel ekég ritkán írok neki e-mailt! Ilyenkor általában javaslatokat is szoktam küldeni neki a kézilabdával kapcsolatban. Ha van valami jó ötletetek, vagy javaslatotok, akkor írjátok meg nekem ma (április 14)este 22óráig a dunaferrjano@freemail.hu-ra!
A javaslatokat várom, a levelett 22:30-kor elküldöm! Olyan javaslatokat váérok, mint mondjuk a rájátszásban esetleg külföldi játékvezetés....stb.! Hajrá!

Dátum: 2006. Ápr 4. 08:05:59

Olvashatóság...

Dátum: 2006. Ápr 2. 17:32:49

Antal lassan kiadhatsz a hozzászólásaidból 1 kisebb regényt :)))

Dátum: 2006. Már 29. 11:04:01

Folytatva.Egy amerikai kosár edző nekem ,nem nagy név:nekem olyan játékos kell akinek az érzelmei a pályán robbanak,nem elötte(nagy idegesség) és nem utána(nagy sirás).Szóval kétségtelen a mult elötörhet ugyanabban a szituban(lásd Mocsai blokk a Vb-én),de hibákból tanulni kell és nem lehet mindig belesüllyedni.Az az ember akiről az járja hogy törött kézzel is tudott és akart gólt dobni,az megérdemli és kitart hogy munkája a csúcsra érjen.De ehhez sokkal fontossabbak a játékosok,egy olyan közeg aki megérzi és tudja hogy erős(ehhez klasszisok kellenek) és él a lehetőségel hogy akar ismér Bl-t nyerjen.Sportolonak aki gyermekkora ota edz,ez szebb feladat mint állandóan a középmezönyben küzdeni.de mint az életben is vannak jó szakemberek más területeken,ugy vannak piszok jó játékosok.Sok sikert Kovács Péter.

Dátum: 2006. Már 29. 10:50:35

Igen felmerülhet,az hogy Kovács nem tudott edzőként odaérni az aranyra.Én Szegedel felmentem,a Veszprém mindig joval erősebb csapatot állitott ki.Idén is ki van a Bl elödöntőbe,(Veszprém) spanyol listavezetőt letudták volna lépni,de tökéletes érzékkel huzták őket vissza.Névsor Solá-val kezdödik,ő rajta mulik a kinti meccs.Ha idén megnyeri Szeged a bajnokságot,akkot szerintem egy uj mágus születik meg.Ennél már csak hokibajnokság unalmasabb az Albával.Majdnem Interligát nyertek,de azért be kellett harangozni az Ujpest is,hátha lesz valami.Fiatal lányainkat kétszer a döntöbe vezette,szerintem ez mutatja hogy együtt tud dolgozni lányokkal.Az hogy Döntöbe nem sikerül,ez nálunk már játékoskérdés.Vnnak akik az edző meglepetésére,elkezdenek olvadni a sorozat végén.A két veszteni képtelen NA és Zsiga most a Román meccsen se tudott változtatni.ezért fontos hogy a következetteség,az hogy olyan játékosok kapjanak szerepeket,akik végig tudnak menni.

Dátum: 2006. Már 28. 23:17:22

fobika!

Ugye nem vagy veszprémi drukker?

csak picit:)

Dátum: 2006. Már 28. 15:29:22

Erre gondoltam.

Dátum: 2006. Már 28. 09:36:39

Fanyalgunk vagy örülünk?

Előre felesleges bármit is mondani, majd 1 év múlva lesz alapunk nyilatkozni. Azaz egy dolgot mondhatunk: Sok sikert az új vezetőedzőnek!

Dátum: 2006. Már 28. 09:25:22 · Szerkesztette: Gadrika

majd +látjuk!
sok sikert!

Dátum: 2006. Már 28. 07:51:38

Fanyalgunk vagy örülünk?

<< . 1 . 2 . 3 . >>

© Dunaferr Női Kézilabda Kft. - web: DDS
© Minden jog fenntartva.  Az oldalon található adatok, szövegek és képek felhasználását kizárólag a forrás feltüntetésével engedélyezzük. - Adatvédelmi nyilatkozat - fórum: miniBB 1.6 alapokon