· Főoldal · Statisztika · Regisztráció · Keresés · GYIK ·

Dunaferr női kézilabdacsapat fóruma —› Vitafórum —› Kovács Péter

. 1 . 2 . 3 . >>

Utolsó Üzenet

Dátum: 2008. Jún 11. 00:01:45

T. kaloz174!
Én a válogatottra gondoltam,de az a hajó már rég elment.
Gondolom nem lehet könnyü ember,de a Szeged,Goli,Dunaferr csapatát jól össze rakta.Ne felejtsük el a Dferrtől egy válogatott sor távozott.
Ki gondolta volna,hogy Dániát igy megszoritja.Én sem!
Azt hittem a dánoknak lesz egy jó kis edzőmeccs.

Dátum: 2008. Jún 10. 08:05:09

Engem nem érdekel már KP személye. Kimondottan csalódásként éltem meg itteni ténykedését. A többi meg már az ő dolga.

Dátum: 2008. Jún 10. 00:07:53

Úgy érzem Kovács Péter bizonyitott a
Törökország válogatottjával,hogy majdnem kiverte Dániát.
Magas szintre vitte a védekezést,mert ennyi gólt bárkinek lőnek a dánok.
Ehez nagyon sok és kemény munka kellett amit az itthoniak nem akarnak megcsinálni,ezért átjáróház a védelmünk.

Dátum: 2007. Okt 2. 14:03:12

Én megnéztem a Kovács interjut,és ha a fele igaz annak,Róth,Kiss a játékosuralom miatt ment el,saját esetéről nem is beszélve,akkor a
magyar kézilabda a foci sorsára fog jutni.
A félreértések végett, nem Kovácsot akarom védeni,de semmit nem tudunk
arról,hogy a két edzőt (Róth,Kiss) miért küldték el.
A szurkolóknak marad a lila köd,meg joguk van találgatni.

Dátum: 2007. Okt 2. 10:05:35

Dátum: 2007. Okt 2. 08:21:03

Duby, aki nem látta, annak elmesélnéd mire gondolsz? Köszi, előre is. Akár mail-ben is jöhet. :)

Dátum: 2007. Okt 2. 08:04:36

Nah, nagyon jó döntés volt megszabadulni tőle.
Aki látta a tegnapi Mai helyzetet, az tudja miről beszélek.

Dátum: 2007. Szep 24. 22:30:10

Ez a fejlemény is megerősített abban a véleményemben, hogy nem bánom, hogy már nem a mi csapatunk edzője. Viselkedése több esetben sportszerűtlen. Ez pedig nekem akkor sem szimpatikus, ha egyébként szakmai tudása megfelelő.
Szegény Goli hiába volt vele korrekt.

Dátum: 2007. Szep 24. 20:11:38

Kovács Péter a török válogatott technikai igazgatója lesz.
A korábbi BEK-győztes, vb-gólkirály, világválogatott kézilabdázó október 2-án írja alá kétéves szerződését.

"A felnőtt és korosztályos válogatottak szakmai munkájának felügyelete mellett az edzőképzésben is aktívan részt kell vennem, a cél pedig a sportág népszerűsítése és felzárkóztatása" - mondta az MTI-nek Kovács Péter. "Nagyon érdekes szakmai kihívás ez a feladat. A labdarúgás és a kosárlabda is rengeteget fejlődött másfél évtized alatt Törökországban, valami hasonlót szeretnének a törökök kézilabdában is elérni. Az anyagi feltételek adottak, a szakmai hátteret kell megteremteni, ez lesz az elsődleges feladatom."

Kovács elmondta, három éve egy szakmai konferencián már járt Törökországban és nagyon kedvező tapasztalatokat szerzett.

"Az itteniek minden labdajátékot nagyon szeretnek, hiszek abban, hogy a kézilabdában is sikeresek leszünk. A török ajánlatról már hosszabb ideje szó volt, de csak pár napja állapodtunk meg minden részletben. Klubomnál, a Goldberger SE-nél nagyon korrektek voltak velem, hiszen amikor nyáron ideszerződtem, akkor megegyeztünk a vezetőkkel abban, hogy számomra kedvező ajánlat esetén bármikor távozhatok. Nagyon megszerettem a lányokat, a családom sem jöhet velem Törökországba, de szakmailag olyan kihívást jelent ez az új munka, hogy ezt nem lehetett visszautasítani." (MTI)

Dátum: 2007. Máj 27. 08:59:30

szevasz Petya....!!!!!!!

Dátum: 2007. Máj 25. 12:18:53

Tényleg ne vazzák el a szezont,lehet hogy az időzités nem tökéletes.
Profi pénzkereső emberekről van szó,szóval az.Döntések jönnek mennek a sportba.Holnap nem közönségbucsuztató,uli-buli meccs lesz.Ebbe a bajnokságba(főleg a Ferrnek),egy rangos bronz tét.ennyi lemaradt és végleg ennyi.Éljen a DFERR.

Dátum: 2007. Máj 25. 11:42:21

Ja, még annyit, hogy igaza volt annak, aki a vezetőségből is elküldene néhány emberkét (úgy kb. mindet!)!

Nézzük csak meg, elveszítettünk már miattuk egy bajnoki aranyat, egy tucat KIVÁLÓ játékost, akik szívük szerint maradtak volna, de hát ...
Persze lehet őket védeni, csak gondolkodni kellene, hogy mi a CSAPAT érdeke, nem a vezetőség fenekét simogatni!!!

Nekik is köszönjük az elmúlt pár évet!!! :-(((
Kössz Böbe! Kössz az téged pártolóknak is!

Én inkább a csapatnak szurkolok!
Hajrá Dunaferr!!!

Dátum: 2007. Máj 25. 11:35:34

A lehető legjobb döntés!
A vezetőség életében ez az ELSŐ ilyen!!!

Persze csak akkor, ha Imre Vili váltja majd ezt a "Kétméteres kezét széttárva reklamáló", pipogya, tűznélüli emberkét, aki remélem hogy viszi magával a kézilabdát imitáló (azt is rosszul) keresztlányát!

Persze kössz ezt az évet. De mit is köszönünk neki???
EHF kupa kudarc (mert az a két meccs az volt!!!), Taktika nélküli meccsek (kivétel 2!!! eszezonbeli meccs), keresztlányka idehozatala, stb.!

Ezek után miért is sajnáljuk (már aki ...), hogy elmegy???

Sok-sok-sok sikert Vilibának!!!
Hajrá Dunaferr!!!

Dátum: 2007. Máj 25. 11:27:33

Matic-ba benne van a kettőség?(játékospárti,de hallgatnak rá)
Vagy olyan éhes volt már a Szeged,hogy edző nélkül is nyert volna:)
És hát Puki egója az egekbe,amikor a ruháját tépdesi, nem semmi.
Persze inkább ez csak ellenfélhergelés.
Mi ez a kettőség? Hogy a játékosai halgattnak rá,de közbe játékosként jár köztük, mint a Kovács szokott az övéinél.
Kovács nem tudta megteremteni az egységet,hogy mindenki megtalálja a helyét.Egyébbként Róth is feláldozta MO egyik tehetségét.(Temes)
A csapat szivóssága van a rájátszásba(és hát Detti parádé).Remélem a gyerekvállálás után,még visszatér 1 szezonra.Addigra egy bikakeret is létrejöhet,ahogy megismertem,ő tényleg nyerni akar még 1-szer.Ha jővőre nyernek,lehet leteszi a lantot.De persze erről mindenki saját maga dönt.

Detti teszi a dolgát,hosszu munka volt benne,nem akar már visszaesni.De egy jó edző felhozza a többieket is.Ez a legfontossabb feladat(bajnokságot vagy valamit,legalább 5-6 kiemelkedő teljesitménnyel lehet nyerni)
A másik 5 mezőnylégios Dferrbe való teritése(idén kettő+ kapus)
Magyar fiatal játékosok,csak versenynyeréssel lépnek feljebb(lásd Sz.Zita Ehf,és bajnoksággal kezdhet.Ez nagyon jó lenne MO-nak)

Róth mit "művel" a játékosaival nyilvánosan és még sem remeg a helye.
Kovács mivel világklasszis játékos volt,nem birja, nem átérezni őket.Nekem ez jött le,hogy mindig a saját tapasztalait használta a pályáról(de ezt a játékosok is tudják,mivel ez a munkájuk.A pályán lenni).Az edzőnek mentornak kell lenni,mentálisan és taktikailag.
Aki Kati néni lesz(én vagyok a siker!),azt elöbb-utobb kivégzik a játékosok.Most ezt nem a Kovácsra értettem,fogalmam sincs mi történt.Vagyis az, hogy Kovács nem tudott volna csúcsra durrantani,de Imre tud?
Az aki meg nem teljesit, azt meg ki kell rugni az edzőnek.

Jó Anja is világklassis játékos volt,de azért őt imádják,és nem mindennapi kerette van.(világ legnagyobb akaratával rendelkező kapussa)

Ennyit még a helyzetről,semmi probléma nincsen a Dferrnél.
Másik topicba leirtam,a 3.hely csak a Ferrnek remek.Tényleg örülni kell ennek őszintén,de majd fel kell venni a Győrrel a küzdelmet.Legyen elenfele.
Fradi Zsigával is tervez(3 év),most is megdolgoztak a lehetőségért az évbe.(dobókockával inkább még ma játszanak)
Elkezdödtek az ilyen lépések,reméljük még játékosok is jönnek.Tényleg Éljen a Dunaferr.

Dátum: 2007. Máj 25. 09:50:43

szia Péter további sokk síkert

De még nem bíztos hogy Imre Vili lezs az edző,mert més sok név jöhet szóba
de vili lenne a legjobb

Dátum: 2007. Máj 25. 08:40:10

Kicsit korán kipattant, kár, hogy ez megzavarja a szombati meccset.
Kovács Péternek köszönettel tartozunk, szépen összerakott egy nagyon jó kis alapot. Ám a szezon eleji felívelés elkezdett stagnálni és érdemi előrelépés, taktikailag, meccselésileg nem látszott. Voltak hibái és elévülhetetlen érdemei is. Én azt hittem még minimum egy évet kap, de ha balhéi vannak a csapattal nyilván nem marasztalják.
Imre Vilmos a lehető legjobb döntésnek tűnik (a férfi csapat szurkolóinak szemében már nem biztos). Helyi kötődésű, s ha a női vonalon is képes ugyanazt összehozni, mint a fiúknál, akkor készülhetünk a nagy derbikre.
Én továbbra sem hiszem, hogy akár egy nemzetközileg elismert, nemhogy egy klasszis játékosra is szándékoznánk költeni. Ez nem is baj, nézzünk szét saját házunk táján és inkább ezen irányba fektessünk be. Erre a vonalra Imre Vilmosnál megfelelőbbet szvsz nem lehetne találni.
Hajrá Dunaferr!

Dátum: 2007. Máj 24. 22:20:32

"az eredményesebb szereplés érdekében" a játékoskereten kellene elgondolkodni, tisztelt vezetőség (de már ősszel kellett volna)
az majd nagyon tisztességes lesz KP-rel, ha majd most beigazolnak, és azt a keretet adják egy új edzőnek

Dátum: 2007. Máj 24. 22:14:26

Dátum: 2007. Máj 24. 21:49:29

Köszönjük Péter!

Lehet nemcsak neki kellene távozni, vezetésben is körbe kellene nézni.....
Azért két éve amilyen igazolási politika van, az nem semmi. Két éve idehoztuk Ibolyát s erre egy év után eladjuk, mert kap egy elönyös ajánlatot. Gondolom ebből lett jó bevétel, mert szerződése volt velünk. Ibolyát én nagyon jó játékosnak tartom, kicsit fejben kellene neki erösödni, de tetszett a játéka. Meglepő modon távozott, egy év után. Buli távozása is váratlan, azóta nem is hallottunk róla. Két éve Sirinat egy vagyonért idehoztuk, lehet jobb lett volna egy fiatal kapust hozni(mondjuk Tréfit). Boki távozása is érdekes volt, de ő neki Győrben sem sikerült az éve. Tehát ez a két év nem nagyon sikerült a vezetésnek sem. Pedig anyagilag támogatva van, Dunaujváros kirakatcsapata. Az ember megnézi a játékoskeretet, egyértelmü ez csak 3-4 helyre lehet jó. Én nem tudok kézilabdázni, s nem is bántok senkit, de Őri nem nb1 élmezőny szintjén van. Sajnos Balogh Barbi fejlődése is megállt, sérülés is zavarta, de én nem látom benne hogy nagy játékos lehet. Mai kézilabdában sorsdöntő milyen a beálló játék. Ritában mindig látom a tüzt, nagyon csipem. Laluska is jó igazolásnak tünt, de én mindig már a meccs elején fáradtnak látom. A mostani keret bármilyen edzővel a plafon a harmadik hely. Ezt a keretet egy kapussal, egy klasszis beállóval és klasszis átlövövel kellene megerősiteni. Sajnálom Pétert. Régóta vagyok bérletes, de évről-évre gyengébb a játékoskeret. Jövöre nagyot kellene robbantani, Detti bucsuéve lesz. Hajrá Dunaferr, Hajrá Vezetés

Sok sikert Kovács Péternek.

Dátum: 2007. Máj 24. 21:28:23

Én egyelőre nem látom miért jó a csakazezüst Kovács Peti, gyakorlatban eléggé hiányos... elmélet meg más, ahhoz ott van a másodezői szék a férfi világválogatott kispadján meg az ehf oktatópadjában.
szal nem rajongok..

hát mostmár más sem látja miért jó KP , milyen érdekes az élet :DDDD

Dátum: 2007. Máj 24. 17:38:58

T. Kovács Péter!
Ha igaz a hír,hogy elmegy sok sikert kivánok,és köszönöm az egész éves munkáját! Ebből a csapatból a maximumot hozta ki,akár 3.v.4.lesz a csapat. Ezt a csapatot tavaly a vezetőség hozta ilyen helyzetbe az átgondolatlan intézkedéseivel.Idén a férfi csapat következik,talán ezt vette észre Imre V.A női csapat erősödik elméletben,de egyenlőre nincs ilyen igazolás.

Dátum: 2007. Máj 24. 14:55:23

Teljesen 1-et értek ujvaaros véleményével,Péter köszönjük az éves sikeres munkádat,további nagyon eredményes sok sikert kivánok!

Dátum: 2007. Máj 24. 14:52:04

ujvaaros!

Nem igazán a csapat eredményességének értékelése vagy nem értékelése áll a válás okai mögött.

Dátum: 2007. Máj 24. 14:42:27

Szerintem jó döntés született. Hajrá Imre Vili!

Dátum: 2007. Máj 24. 14:32:49

akkor rosszul értettem, de akkor kellett volna írni, hogy az idény után...

Dátum: 2007. Máj 24. 14:31:05

Gondolom az idény végétől váltják le...majd bejelentik hivatalosan is,ha eljött az ideje.

Dátum: 2007. Máj 24. 14:24:44

Erről azért illett volna vmi tájékoztatást adni, nem?
vagy majd szombaton mindenkinek leesik az álla, ha meglátja a kispadot?

Egyébként pedig a "tisztelt" vezetőségnek nem Kovács Péternél kellett volna vizsgálódni itt az év végén, hanem inkább annál a keretnél , amelynek egyes játékosait ők hozták ide.
Ezzel a kerettel mire számítottak???
Ha meg lesz a 3. hely, akkor a lehető legtöbbet sikerült ebből a keretből elérni. (pedig így is volt néhány nagyon pocsék meccsünk az idén)
A vezetők elgondolkodhatnak, milyen célokhoz milyen játékosokat hoztak ide!

Dátum: 2007. Máj 24. 14:05:48

Na, akkor gyerünk Imre Vili!!!!

Dátum: 2007. Máj 24. 13:33:09

Városszerte beszélték már a szurkolók, most a feltételezés valósággá vált! Hajrá Imre Vili!!!!!!

Dátum: 2007. Máj 24. 12:22:55 · Szerkesztette: Jucus10

Kovács Péterrel tegnap szerződést bontott a vezetőség.
Az utód Imre Vilmos lett.

. 1 . 2 . 3 . >>

© Dunaferr Női Kézilabda Kft. - web: DDS
© Minden jog fenntartva.  Az oldalon található adatok, szövegek és képek felhasználását kizárólag a forrás feltüntetésével engedélyezzük. - Adatvédelmi nyilatkozat - fórum: miniBB 1.6 alapokon